Utbildning

Vi tilbyr produktopplæringer, webinarer, digitale kurs, sertifiseringskurs og yrkeshøgskole.


Vi streber etter å utdanne og ruste fremtidens eksperter innen fornybar energi. Uansett om du er nybegynner og ønsker å forstå grunnleggende prinsipper, eller en profesjonell som søker avanserte ferdigheter, har vi kurs som passer for alle nivåer.

Produktopplæringer (webinarer og stedbaserede): Dykk dybere inn i verdenen av solenergiprodukter med våre specialiserede produktopplæringer. Lær om de nyeste innovationene innen solpaneler, inverters, batterier og annen teknologi. Våre eksperter deler praktisk kunnskap og innsikt for å maksimere effektiviteten og bærekraften til solenergiløsninger.

Webinarer: I tillegg til våre produktopplæringer arrangerer vi åpne webinarer som gir deg en dybdegående forståelse av aktuelle trender, nye forskrifter, utfordringer og løsninger innen solenergiindustrien.

Digitale kurs: Forbedre ferdighetene dine og forbered deg på en karriere innen solenergi med våre digitale kurs. Kurserne er tilgjengelige på vårt LMS-system SANA. Fra grunnleggende prinsipper til avanserte tekniske konsepter er vores kurser designet til at være fleksible og tilpasningsdygtige til din tid og tempo. Du får tilgang til høykvalitetsundervisning gjennom bilder, tekst og video direkte fra datamaskinen eller den mobile enheten din. Her tilbyr vi både gratis digitale kurser for våre produkter samt mer profesjonelle kurser, der forbereder deg til Svensk Solenergis sertifiseringseksamen for montører, samt branchens mest omfattende digitale kursus for projektører.

2 produkter

2 produkter

Utdanning - Digital prosjekteringskurs

Art. No.: Digital_Projekteringskurs
Unit

Utdanning - Digital forberedende sertifiseringskurs

Art. No.: senergia_certifieringskurs
Unit